Viden, udvikling og samvær
8660 SkanderborgVælg område

Lær spansk

Skal du bruge spansk på en rejse, eller måske på studiet? Skal du ud og vandre på Caminoen? Blive ekstra skarp og klar til eksamen? Har du brug for lidt ekstra ordforråd til din næste rejse? Eller måske trænger du til at børste støvet af dine gamle ordbøger?

Prøv noget nyt, og nyd en dejlig pause i hverdagen. Læs og lær spansk med os på aftenskole med AOF Skanderborg.

Tag en friaften i hverdagen – og hyg, læs og lær spansk med os. Vi møder dig altid på dit niveau. Hent inspiration i vores program, og find mere information om vores tilgængelige kurser.

Hvad enten du er begynder eller øvet, så tilbyder AOF Skanderborg kurser i spansk, hvor du i fællesskab med andre ligesindede får lov til at dykke ned og lære det spanske sprog og kulturs rigdom. Læs, og lær spansk med os.

Læs, og lær spansk på AOF

Måske kender du allerede disse sætninger? Vil du lære flere?

                  ”No sé”                                             ”Det ved jeg ikke”

                  ”Habla usted inglés?”                     “Taler du engelsk?”

                  ”Buen Camino”                                ”God Camino”

AOF Skanderborg tilbyder 5 hold til dig, der ønsker at lære spansk. Du kan være nybegynder, eller måske har du blot have lyst til at genopfriske det dejlige sprog endnu en gang. Lær spansk med os, og dygtiggør dig i et trygt forum. 

Du har mulighed for at læse og lære spansk på fire niveaer.

  1. nybegynder
  2. fortsættere
  3. viderekomne
  4. konversation  

Holdenes undervises af AOF Skanderborgs dygtige og kompetente formidlere, der tager godt hånd om alle deltagere. Har du spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 51 19 77 i tidsrummet kl. 8.30 - 12.00 mandag til fredag.

Et dejligt fællesskab – konverser, læs og lær spansk

Lær spansk sammen med andre ligesindede i hyggelige omgivelser. AOF Skanderborg tilbyder, ud over spansk, et væld af forskellige kurser og tilbud. Er spansk ikke lige noget for dig, så kan du også begive dig ud i engelsk, italiensk eller sågar på et nybegynderhold i russisk. 

Kurserne har tilslutning af alle aldre – så der bliver rig mulighed for både at lære spansk og andre sprog, samt at møde en masse søde og spændende mennesker.

Tilmeld dig og lær spansk med os

Tilmelding til vores kurser og øvrige arrangementer kan foregå på telefon, her på vores hjemmeside eller tag fat i os personligt. Vi er altid klar på at hjælpe, så godt vi kan, og har du spørgsmål eller andet, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Hvis du er nysgerrig på, hvad vi ellers kan tilbyde, så kan du læse mere her på hjemmesiden om de enkelte kurser, arrangementer og foredrag. Hvis du er mere til aktiviteter, hvor du får rørt dig, så tilbyder vi bl.a. yoga i Skanderborg og Ry. God fornøjelse.